FIRST LEGO League

Què és?

FIRST LEGO League (FLL) és un repte internacional que desperta l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia. FLL utilitza desafiaments temàtics per interessar els nins i joves, de 6 a 16 anys, en la investigació, la resolució de problemes i la ciència. Els pilars del programa són els valors FLL que emfatitzen el fet d’aprendre dels companys, la competició amistosa, l’aprenentatge i la contribució a la societat.

L’Escola Politècnica Superior és el soci de la FIRST LEGO League encarregat d’organitzar l’esdeveniment local del concurs per a les Illes Balears.

Què fan els participants?

Dissenyen, construeixen, proven i programen robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS®. Investiguen i resolen els mateixos desafiaments que els científics d’avui dia. Apliquen conceptes de matemàtiques i ciències a la vida real. Desenvolupen les habilitats i competències del segle XXI com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació. Participen i es diverteixen en torneigs i celebracions de format esportiu.

Com es fa la inscripció?

Els equips s’han de incriure a la web: https://www.firstlegoleague.soy (no gestionada per l’EPS).

Dates

Els equips poden preparar els seus projectes des del moment de la inscripció fins a l’esdeveniment local de la FLL a Balears, que se celebrarà al campus de la UIB, el dissabte 5 de març de 2022.