Matemàtics tornen als seus Instituts

Imatges del curs 2022-2023

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears vol apropar el grau de Matemàtiques als centres de secundària a través de la iniciativa Matemàtics tornen al seu Institut, en la qual alumnes i exalumnes del grau de Matemàtiques tornen al seu centre a explicar la seva experiència a la carrera, tant des del punt de vista acadèmic com personal, i, si és el cas, les seves experiències laborals un cop graduats en uns estudis amb moltes sortides professionals.

Objectiu

El nostre objectiu és arribar a potencials estudiants del grau de Matemàtiques entre l’alumnat de batxillerat.  Creiem que en una etapa com el batxillerat, durant la qual els estudiants es preparen per prendre decisions sobre el seu futur, pot ser d’ajuda que aquells que fa poc que han passat per situacions similars expliquin com és un grau com el de Matemàtiques a través de la seva experiència pròpia.

Destinataris

  • Alumnes de 1r de batxillerat de Ciències i Tecnologia
  • Alumnes de 2n de batxillerat de Ciències

Contingut

L’activitat consisteix en una sessió d’una hora durant la qual es farà una presentació breu sobre el grau i sobre les Matemàtiques a través de l’experiència del ponent, es resoldran els dubtes i s’atendran els comentaris que hi hagi.

Data i horari

La nostra proposta és fer l’activitat de manera simultània el dilluns 28 de novembre en horari lectiu per als estudiants de batxillerat. Ara bé, si considerau adient una altra data, per favor, feu-nos-ho saber.

Ponents

Alumnes i exalumnes del grau de Matemàtiques. Alguns dels nostres alumnes ja han manifestat interès a tornar al seus instituts, però també hi ha alumnes disposats a visitar qualsevol institut que vulgui rebre’ls.

Inscripció

Observacions

  • Durada: 60 minuts
  • Llengua vehicular: català/castellà, en funció de l’estudiant que faci la xerrada.