Aquí Fem Mates?

Aquí Fem Mates? (AFM) és un programa adreçat a l’alumnat i professorat del Grau de Matemàtiques que, a més de la formació transversal, pretén afavorir la interacció entre la comunitat GMAT+. Entre altres activitats, es realitzen les sessions inaugurals, trobades amb antics estudiants del Grau, conferències de caràcter científic i divulgatiu, xerrades per part d’empreses de diversos sectors, concursos, o els AFM Awards amb els quals es conclou cada curs acadèmic. Tot i l’especificitat, les activitats AFM estan obertes a tota la comunitat universitària.

En aquesta web trobaràs les activitats que anem organitzant. Participa-hi!

“Presentació oficial de l’Epsiloneta”. 22 de novembre de 2023, 12:30h, Aula ATA01

Presentació de la plantilla i equipació de l’Epsiloneta, l’equip format per alumnes del Grau de Matemàtiques, del Doble Grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Telemàtica i del Doble Grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Informàtica que competeix a la UIB Football League.

“Aquí Fem Recerca!”. 8 de novembre de 2023, 12:30h, Aula ATA01

Els grups de recerca en Matemàtiques de la UIB presenten les seves línies i projectes d’investigació, seguit d’un col·loqui amb els estudiants de doctorat que ens explicaran què treballen a la seva tesi i ens donaran el seu punt de vista sobre l’experiència de dedicar-se a la recerca.