Els matemàtics tornen als seus instituts

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de les Illes Balears vol apropar el grau de Matemàtiques, el doble grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Telemàtica, i el doble Grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Informàtica als centres de secundària a través de la iniciativa Els matemàtics tornen als seus instituts. En aquesta activitat, alumnes i exalumnes del grau de Matemàtiques tornen al seu centre a explicar la seva experiència al grau, tant des del punt de vista acadèmic com personal, i, si és el cas, les seves experiències laborals un cop graduats en uns estudis amb moltes sortides professionals.

Objectiu

El nostre objectiu és arribar a potencials estudiants del grau de Matemàtiques entre l’alumnat de batxillerat.  Creiem que en una etapa com el batxillerat, durant la qual els estudiants es preparen per prendre decisions sobre el seu futur, pot ser d’ajuda que aquells que fa poc que han passat per situacions similars expliquin com és un grau com el de Matemàtiques a través de la seva experiència pròpia.

Destinataris

  • Alumnes de 1r de batxillerat de Ciències i Tecnologia
  • Alumnes de 2n de batxillerat de Ciències

Contingut

L’activitat consisteix en una sessió d’uns 50 minuts durant la qual es realitzarà, d’una banda, una breu presentació sobre el grau de Matemàtiques, el doble grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Telemàtica i el doble Grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Informàtica, i, de l’altra, s’exposaran exemples de les Matemàtiques que es donen als graus. Tot això, a través de l’experiència del ponent, el qual resoldrà els dubtes i atendrà els comentaris dels assistents.

Dates i horaris

A petició dels centres educatius de les Illes Balears i segons disponibilitat dels estudiants universitaris.

Inscripció

Per sol·licitar aquesta activitat, emplenau el formulari d’inscripció.

Ponents

Alumnes i exalumnes del grau de matemàtiques i del doble grau de matemàtiques i d’enginyeria telemàtica.

Observacions

  • Activitat gratuïta
  • Durada: 60 minuts
  • Llengua vehicular: català/castellà, en funció de l’estudiant que faci la xerrada.

Imatges del curs 2022-2023