GEEI Cafè

El GEEI Cafè és un espai relaxat de conversa que té com a objectiu connectar als alumnes dels diferents cursos entre sí, i crear comunitat.

La primera edició serà dia 14.12 de 12:30h a 14:30h a l’aula AB02 de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos.  L’aforament és molt limitat de manera que és necessària la inscripciò prèvia abans de dia 11.12 aquí: https://forms.gle/RfPvTQwvkY4HQZvc8

Us animam apuntar-vos el més aviat possible, i gaudir de converses interessants acompanyades de café i picadeta (et demanam que et duguis la teva beguda).

Què és el GEEI Cafè?

Es tracta d’un “World Cafè”, una metodologia ideal per a grups grans, i que funciona molt bé per generar converses interessants al voltant de temes comuns, de forma participada, relaxada i en un temps relativament breu (uns 90 minuts).

En un world cafè, els participants es distribueixen en taules (d’unes 6 persones) i conversen de manera relaxada sobre un tema que proposa el facilitador. A les taules s’hi posen estovalles de paper i retoladors, i sol haver-hi disponible cafè, aigua i alguna cosa per menjar. Passat el temps destinat a la primera conversa, totes les persones menys una (l’amfitrió), abandonen la taula i es mouen lliurement a altres taules diferents, on un nou amfitrió els rep i comença una nova conversa sobre un altre tema relacionat amb l’anterior, a proposta del facilitador. El procés es repeteix en una tercera ronda i al final hi ha una posada en comú per part dels amfitrions sobre les idees que han emergit a les converses “de cafè”.

Per què assistir al GEEI Cafè?

  • Genera vinculació cap als estudis de GEEI.
  • Afavoreix la connexió personal entre participants de diferents cursos.
  • Genera idees al voltant de temes d’interès comú (p.e. quins són els teus millors consells per tenir èxit en aquest grau?)