Informació de matrícula

(Enlace a la información en castellano)

Informació bàsica

Benvingut/da i moltes gràcies per haver escollit l’Escola Politècnica Superior per als teus estudis universitaris. Tens informació sobre l’EPS i els seus estudis a la nostra web. A continuació et donam algunes indicacions específiques per als vostres estudis:

 • Grau d’Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural: Per a la realització de les pràctiques es requereix portar bata de laboratori. Tindreu més informació a la jornada d’acollida.
 • Grau d’Enginyeria Informàtica (Mallorca): En el primer curs s’imparteixen tres grups, identificats com 01, 02 i 03. Els grups 01 i 03 s’imparteixen en horari de matí i el grup 02 en horari d’horabaixa. Heu d’escollir totes les assignatures del mateix grup.
 • Grau d’Enginyeria Telemàtica: L’assignatura “Empresa” de primer curs s’imparteix en anglès. Després de formalitzar la matrícula s’oferirà l’opció de canviar a un grup en castellà a aquells que vulguin fer-ho. En qualsevol cas, altres assignatures de cursos superiors sols s’imparteixen en anglès per poder assolir la competència d’idioma sense haver de cursar l’optativa “English for engineering”. Per tant, NO es recomana realitzar el canvi de grup.
 • Per als altres estudis: No hi ha indicacions específiques (tots els grups que es poden escollir a l’aplicació de matrícula són equivalents)

Com augmentar les teves opcions d’èxit als estudis?

Per començar amb bon peu a la UIB i treure el millor rendiment a la teva feina el teu primer curs et RECOMANAM la inscripció al Programa de tutories entre iguals, on alumnes de cursos més avançats t’ajudaran durant tot l’any.

A més, si has accedit als estudis per la via de la Formació Professional o no has fet alguna de les optatives recomanades per als teus estudis, és molt important que consultis la informació referent als cursos de preparació per al grau. Els cursos recomanats per a cadascun dels nostres estudis són:

Què fer en cas de tenir dubtes?

En cas que tinguis algun dubte referent a temes administratius (reconeixements, beques, etc) pots telefonar al 971 17 29 99 per resoldre’ls.

En cas que tinguis algun dubte acadèmic (assignatures, cursos de preparació per al grau, programa de tutories entre iguals, etc.) pots adreçar-te al cap d’estudis de la teva titulació:

 • Edificació: Francesc Masdeu Mayans francesc.masdeu@uib.es 971 25 97 90
 • Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural: Jaume Vadell Adrover jaume.vadell@uib.es 971 17 31 67
 • Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica: Ramon Pujol Nadal ramon.pujol@uib.es 971 25 95 71
 • Enginyeria Informàtica (Mallorca): Cristina Suemay Manresa Yee cristina.manresa@uib.es 971 25 97 21
 • Enginyeria Informàtica (Menorca i Eivissa-Formentera): Xisco Bonnín Pascual xisco.bonnin@uib.es 971 17 25 65
 • Enginyeria Telemàtica: Maria Magdalena Payeras Capellà mpayeras@uib.es 971 17 13 90
 • Matemàtiques: Joan Duran Grimalt joan.duran@uib.es 971 25 98 94
 • Dobles titulacions: Qualsevol dels caps d’estudis que formen part de la doble titulació.