Activitats per a alumnes de secundària

L’Escola Politècnica Superior posa al teu abast 5 activitats de ciència, tecnologia i matemàtiques plenes d’experiències:

La manca de professionals en el sector de l’enginyeria ha impulsat la col•laboració entre empreses i organismes d’aquest sector i l’Escola Politècnica Superior. Les activitats que s’ofereixen pretenen transmetre la quantitat d’oportunitats laborals existents i l’ampli espectre d’activitats possibles. A continuació apareixen per ordre alfabètic les empreses i els organismes participants:

Empresa líder en la prestació de serveis empresarials en els àmbits de la logística, l’outsourcing de serveis i la consultoria de transformació digital. Oferim solucions basades en persones, processos i tecnologia per optimitzar l’eficiència i rendibilitat dels models de negoci dels nostres clients.
http://www.angel24.es
APSL és una empresa de consultoría tecnològica especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions web, gestió de serveis cloud i ciència de dades. Som una empresa que ha abraçat el model “remote first” treballant tant per clients nacionals com internacionals. Un dels nostres objectius és el de la captació i evolució del talent tècnic, donant projecció a la gent que treballa amb nosaltres per a que pugui desenvolupar-se dins el món tècnic. Som part de la comunitat de programari lliure, ja que pensam que és la millor manera de que el coneixement es pugui compartir. L’ètica en el treball i en les relacions amb clients i proveïdors és part de la nostra manera d’entendre les relacions comercials.
http://www.apsl.net
Som una companyia de consultoria i solucions IT per a empreses privades i destinacions turístiques. Tenim oficina central a Palma i filial a Xile. #Consultoria #AgenciaInteractiva #Desenvolupament #AplicacionsSoftware i #Sistemes.
http://www.brujula.es
LogoCorporació de Dret públic la principal missió de la qual és ordenar la professió de l’arquitectura tècnica i representar i defensar la professió i els seus col·legiats.
http://www.coaatmca.com
Corporació de dret públic que representa, defensa i promou la professió de l’Enginyeria en Informàtica i els seus professionals a les Illes Balears.
http://www.coeiib.es
Corporació de Dret públic que actua com l’òrgan vertebrador i cohesionador dels enginyers agrònoms, i és l’instrument que ordena, defensa, capacita i promociona el desenvolupament de la seva activitat professional en benefici de la societat.
http://www.coial.org
Colegio Oficial de Telecomunicaciones de Baleares (COITT)
https://www2.coitt.es
FAN Mallorca Shopping
https://www.fanmallorca.com
A FDSA Desarrollo desenvolupam software empresarial de qualitat, sempre de persona a persona. Volem créixer i fer créixer als nostres clients de manera propera i de la ma de l’autogestió i la filosofía Lean
http://www.fdsa.es
FLEXIT “FRS Group is one of the leading specialists in the field of ferry shipping in Europe with more than 150 years of history. FRS runs 73 vessels and has more than 2,000 employees worldwide. The shipping company operates numerous national and international ferry and catamaran connections (including Alcúdia – Ciutadella and Eivissa – Formentera) and transports around 7.9 million passengers and 2.1 million vehicles per year. FRS is also active in the fields of offshore logistics, port management, crewing and maritime management consulting. FlexIT is the software factory of the FRS Group, a young, dynamic and open-minded IT company with first-rate projects and a clear focus on people as the most important asset. We are organized in small agile teams that design, build and deploy high quality software solutions for our ferry operating companies. We embrace DevOps culture and promote participation of all team members in all software development tasks adopting a full-cycle developer mindset.”
https://www.frs.world
Organisme sense ànim de lucre que té l’objectiu d’executar les estratègies de R+D+I del Govern de les Illes Balears, mitjançant el foment de les noves tecnologies i de l’esperit emprenedor de base tecnològica.
http://www.fundaciobit.org
Logo GoDevelGoDevel
https://godevel.com
GSBITGSBIT
https://www.gsbit.org
A Habitissimo volem digitalitzar el sector de la construcció i convertir la reforma de la teva casa en una experiència extraordinària. Per a això, connectam per Internet les sol·licituds concretes de particulars amb els professionals més adequats de cada zona geogràfica.
http://www.habitissimo.es
Som una empresa de serveis que ajuda els clients a aconseguir els seus objectius de negoci a través de les tecnologies. Planificam, dissenyam, executam i mantenim solucions tecnològiques que resolen reptes de negoci.
http://www.innovation.es
Logitravel Group la formen 15 companyies, l’únic propòsit de les quals és ser el millor proveïdor global de viatges de servei integral. Les marques de Logitravel Group inclouen tant companyies B2C com B2B i ofereixen allotjament a 4,5M de clients a l’any a tot el món, essent la major detallista en línia de creuers d’Europa.
L’empresa aposta pel seu equip, la tecnologia, el producte i els partenariats. I és a través d’aquests pilars que espera continuar expandint-se a través d’un creixement rendible. La tecnologia del grup és tecnologia d’avantguarda, desenvolupada internament per ser la millor del mercat pels més de 150 enginyers propis que treballen per a Logitravel. La família completa de Logitravel la formen prop de 1.000 treballadors especialitzats en la venda de viatges en línia i localitzats en diferents punts del planeta.
http://www.logitravelgroup.com
NEXT CHAPTER
https://www.nextchapter-ecommerce.com/en
No hay ninguna descripción de la foto disponible.SM2 by PLEXUS
https://www.sm2baleares.es
Som una empresa de R+D+I i alta consultoria especialitzada en solucions orientades a organitzar el caos inherent a les xarxes de telecomunicacions.
http://www.wdna.com
3DIGITS - GSBIT3digits és una empresa de Tecnologies de la Informació i Comunicacions (TIC) líder en innovació i talent.
Estudiem els objectius del client i oferim solucions d’abast adequat, estables i perdurables que avancen futurs creixements i canvis d’escenari. Cobrim el cicle complet dels Sistemes d’Informació, des de l’estratègia; passant per l’anàlisi i el disseny i arribant fins a la seva construcció, implantació, suport i manteniment.
Les nostres solucions són de dimensió adequada, integrals, estables, escalables i rendibilitzen la inversió dels nostres clients.
Prestem serveis de:
Desenvolupament de programari i aplicacions web i per a mobilitat.
Consultoria i integració de Sistemes.
https://www.3digits.es
WORLD 2 MEET
https://www.w2m.travel