AFM Awards

El darrer dimecres de cada curs acadèmic celebram els AFM Awards, una gala de cloenda del Grau de Matemàtiques a tall de paròdia dels Oscars de Hollywood.

Organitzat per l’alumnat del Grau de Matemàtiques i del Doble Grau de Matemàtiques i d’Enginyeria Telemàtica de l’Escola Politècnica Superior (EPS), la gala dels AFM Awards compta amb photocall, monòlegs, acudits, paròdies, música i show, seguit d’una entrega de premis als professors del Grau on s’inclouen categories molt diverses com, per exemple, la millor frase del curs, l’explicació més ràpida o l’assidu al bar. L’objectiu és posar punt final al curs acadèmic amb una rialla en un Grau molt exigent i de molta implicació tant per part de l’alumnat com del professorat.

Aquesta iniciativa forma part del programa Aquí Fem Mates (AFM)? del Grau de Matemàtiques, que engloba diverses activitats amb l’objectiu d’oferir formació en competències transversals i genèriques a l’alumnat, afavorir la interacció entre els estudiants i el professorat dels diferents cursos i augmentar la visibilitat dels estudis.